Spierwijnen

Bestel de HelloFresh wijnbox naast de maaltijdbox

Deel artikel

HelloFresh heeft onlangs haar assortiment uitgebreid met een echte wijnbox. Hiermee is HelloFresh de eerste maaltijdbox aanbieder die ook een box met wijnen aanbiedt. De wijnen matchen uiteraard helemaal met de gerechte. Zo krijg je bijvoorbeeld een lekkere fles witte wijn die je bij de vis kunt eten, of juist een typisch rood wijntje voor bij de biefstuk. Op die manier wordt de beleving van jouw HelloFresh maaltijd nog completer!

De wijnen uit de wijnbox komen uit echte wijn-landen als Portugal,Italië en Spanje. Zoals genoemd, deze wijnen passen perfect bij de gerechten die je kutn vinden in onder andere de Originalbox, Veggiebox en Familybox. Wanneer je jouw HelloFresh Box thuis ontvangt, zit hier een boekje bij inbegrepen. In dit boekje vindt je de recepten, en de manier waarop je dit moet bereiden. Hier wordt echter ook aangegeven welk gerecht past bij welke wijn. Je krijgt niet elke week dezelfde wijn opgestuurd. Het bedrijf belooft hier mee te variëren, zodat je elke week weer nieuwe en inspirerende wijnen ontvangt. Je kunt elke week een fles rode wijn en een fles witte wijn verwachten met een inhoud van 375 ml.

Het is helaas niet mogelijk om de wijnbox los te bestellen. Dus ben je een wijnliefhebber, en wil je graag elke week een paar wijnen thuisbezorgd krijgen? Dan is dat helaas nog niet mogelijk bij HelloFresh! Je zult dan ook een van de 3 maaltijdboxen moeten afnemen. Een box voor 2 personen bestel je al vanaf 39 euro per week. Aan de wijnbox hangt een prijskaartje van 9 euro. Voor twee kwalitatieve flessen met wijn is dat een zeer schappelijke prijs. Bovendien hoef je niet langer zelf naar de slijter om te bedenken welke wijn je bij jouw diner gaat drinken. Daarover heeft HelloFresh al nagedacht. Wel zo handig! Probeer het zelf, je kunt de wijbox elke week weer “uitzetten” via jouw online account. Jouw eerste HelloFresh maaltijdbox bestel je nu wel heel voordelig met een speciale HelloFresh kortingscode.

Gerelateerd nieuws

Hoe word ik snel nuchter?

Snel nuchter worden kent vele voordelen, maar is het überhaupt wel mogelijk? Om direct antwoord te geven: Ja, het is zeker mogelijk om sneller nuchter

Lunchen: geniet ervan!

Vaak wordt er gezegd dat een goed ontbijt een belangrijke dag van de start geeft. Maar niet alleen een goed ontbijt is erg belangrijk, maar